Fra: Nexus

Samlet system 1.6

4.585,00
( 3.668,00 )

Denne pakkeløsning indeholder en harddiskoptager, 1 PTZ kamera, samt alt hvad der skal bruges af strømforsyning og kabler.

INKL. HARDDISK.

Model/varenr.: WSHOP-6702
Lager: På lager

AHD systemer giver dig det bedste fra to verdener. Det giver dig mulighed for den simple plug-n-play montering og installation, sammen med den generelle stabilitet, som kendetegner Analog overvågning, sammen med den skarpe HD opløsning som normalt kun fås med avanceret IP overvågning.

Med opløsning i HD klassen, giver AHD systemer giver dig den absolut højeste billedkvalitet til prisen.

Systemet kan optage ud fra et forudbestemt skema. Skemaet kan fastsættes ud fra ugedage. F.eks. 8-16 om mandagen, 8-17 om tirsdagen, osv.

Det kan håndtere motiondetection, som betyder at det kan optage på bevægelse.

Bevægelsesdetektionen kan opsættes med din egen ønskede følsomhed, og der kan opsættes præcis hvor på billedet der skal fokusere, og hvor der skal ignoreres (f.eks. en befærdet vej i toppen af billedet eller en busk hvor bladene røre sig i vinden).
Udover at igangsætte optagelse ved bevægelse, kan systemet advare dig med en email, når der startes optagelse på grund af bevægelse. Med i emailen kan der sendes et screenshot.

Systemet kan selvfølgelig også optage på hel manuel vis, med et tryk på en knap. Her vil der blive optaget 24/7, indtil der trykkes stop.

 

 • Harddiskoptageren i denne pakkeløsning kan sættes op på dit netværk, så du kan få adgang til det "udefra" via browseren på en PC, eller en App på din smartphone. Det giver dig mulighed for at se det live, lige meget hvor i verden du befinder dig.
 • Når du bruger fjernadgang, kan du kontrollere og styre de samme ting, som hvis du sad foran systemet derhjemme.
  Du kan se live overvågning, gennemgå gemte optagelser, eller lave om i planlægningen af optagelser mm.

  Husk at fjernadgang kræver at du har adgang til opsætning af din router. (Du skal have administratorkoden)

 

 • Harddiskoptageren har plads til 1 stk. SATA, 3.5" Harddisk. Harddisk medfølger.
 • Back-up af optagelser sker nemt via USB, som understøtter både USB stick og ekstern harddisk. Husk at der ikke kan optages direkte ud til et medie, via USB.
   
 • Kameraerne i denne pakkeløsning, er PTZ kameraer. PTZ er en engelsk forkortelse for "Pan, Tilt, Zoom". Det betyder at kameraerne er motoriserede og har fjernkontrollerbar zoom og bevægelse. Det gver dig mulighed for at sidde ved din computer eller den harddiskoptager du har tilsluttet til kameraet og styre kameraet.

 

 • Kameraerne leverer højkvalitets video, i 720p HD opløsning.

 • En variabel 5-50 mm linse betyder at kameraet kan justeres, til at give en synsvinkel mellem 5.5 til 84 grader.
  Det vil sige at kameraet har 10x optisk zoom.
 • For at sammenligne giver det menneskelige øje ca. 120 grader synsvinkel (når det perifære syn (180 grader) ikke medregnes.)
 • Husk at synsvinklen også fungerer som en zoom-funktion. En lav synsvinkel vil få et givent objekt til at virke tættere på, end det rent faktisk er. Dermed giver den variable linse i KOMPLET VIDEOOVERVÅGNING - 827PTZ1 dig mulighed, for at præcist indstille både vinkel og zoom, til dit specifikke formål.
 • Kameraet har 6 stk. indbyggede IR ARRAY infrarøde dioder og det giver nattesyn på distancer op til 50-60 meter.