2 x IP kamera 2 med PoE switch

3.999,00
( 3.199,20 )

Sæt med 2 stk. 4MP kameraer og PoE switch

*Vi anbefaler dette produkt til private

*3 Års Garanti på Hikvision!*

Model/varenr.: WSHOP-7111
Lager: På lager

Hikvision er verdens største overvågningsproducent og det bemærker man nemt ved den høje kvalitet og de mange lækre funktionaliteter som deres optagere og kameraer byder på.


I dette sæt  er der to FULD HD 4 MP kameraer der sikre dig billede i højeste kvalitet. Der er indbygget IR-nightvision så det er muligt at se billede om natten såvel som om dagen. Nattebilleder bliver vist i sort/hvid. 

 

Vores højkvalitets videoovervågningssystem er en sikker måde at overvåge og fjernovervåge dine ting på fra din smartphone, tablet eller computer via internet .
Du har mulighed for at få et "her og nu-billede" på en skærm tilsluttet direkte til systemet, men du kan også se det i resten af verden ved at tilslutte systemet direkte til din internet forbindelse, og derved se det på en computer, tablet eller på din telefon.*

 

 

OBS! I denne pakke medfølger der en PoE switch i stedet for en optager.
Det vil sige at systemet ikke kan optage, men at du har mulighed for at se det live - (Også væk fra hjemmet hvis systemet bliver sat op til det.)*

Når kameraet skal installeres, monteres kameraet der hvor det skal sidde og der trækkes et kabel fra kamera og hen til en stikkontakt. (Så tæt på router som muligt)
Netværkskablerne fra kameraeerne sættes i PoE switchen, som sættes i kontakten. På den måde føres der både strøm og data gennem ét kabel. 
Så føres der et netværkskabel fra switchen og over til routeren. Når kameraet er kommet på dit netværk kan du se og opsætte det fra din computer eller en app på din telefon.
Det kan også ses fra computer, tablet og smartphone udefra, hvis det bliver sat op til det* (Det er vigtigt at der er fast internetforbindelse. Ved trådløs forbindelse er det kun 3 der understøtter det)

*Hvis du vil se det udefra på din smartphone, tablet eller computer, kræver det at man går ind og laver Port Forwarding i routeren.
Hvis du gerne vil have hjælp til at lave Port Forwarding, kan vi gøre det med fjernsupport

  

Kameraet er velegnet til hjemmet, butikken, lageret eller hvad behovet end måtte være.
 
Vi kan også hjælpe med montering, se mere her

 

 

Der medfølger: 

 

Kablerne kan opgraderes op til 70 meter.

  • For opgradering af ét kabel til 30 meter - Klik her
  • For opgradering af ét kabel til 40 meter - Klik her
  • For opgradering af ét kabel til 50 meter - Klik her
  • For opgradering af ét kabel til 60 meter - Klik her
  • For opgradering af ét kabel til 70 meter - Klik her