Alarmer

Et godt alarmsystem sikrer dig mod indbrud, men mange alarmer kan meget mere end det. Vores alarmsystemer inkluderer bl.a. røgmeldere, som giver besked, hvis der opstår brand i dit hjem – uanset om du er hjemme eller ej. Via en app kan du altid tilgå dit alarmsystem, følge med og få beskeder, hvis fx dine børn til- eller frakobler alarmen i din bolig. Der er et hav af udvidelsesmuligheder for et godt alarmsystem, og vi rådgiver dig til den bedste løsning, der matcher dine behov og ønsker.

Erhvervsalarm

Vores erhvervsalarmer kan sikres til lige netop det niveau, der matcher din ejendom og behov. Alarmer i dag har et hav af funktioner; Det kan styre døre, porte, føre medarbejderregistrering, brandvarsle mv. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan vi kan implementere og sammensætte alarmsystemet til din virksomhed.
Flere af vores erhvervskunder driver virksomhed på mere end én lokation, og med et professionelt set-up er det nemt at oprette medarbejdere og give dem adgang til flere lokationer.
Vi opsætter og installerer primært Vanderbilt SCP og Jablotron erhvervsalarmener, men vi servicerer også mange andre typer af anlæg.
Køber du erhvervsalarmer via os, tilbyder vi også abonnementsløsninger. Vores abonnementer starter på 249 kr. ekskl. moms pr. måned.

Privat-alarm

En privat-alarm kan i dag meget mere, end blot at give besked, hvis der er indbrud i dit hjem, mens du ikke er hjemme. Flere af vores kunder udbygger alarmsystemet med bl.a. skalsikring. Har du indbrud, mens du ligger og sover, så bliver I vækket, og tyven skræmt væk.
Til alarmsystemet kan også tilkobles røgmeldere, og det anbefaler vi altid, at I får opsat i samme ombæring. Har I ikke allerede røgmeldere derhjemme, så er det vigtigt at få det anskaffet og praktisk at få dem koblet til jeres alarmsystem. Brand er, i vores øjne, det værste, der kan ske, især hvis I opholder jer i huset, hvis det sker. Derfor anbefaler vi altid på det kraftigste, at I opsætter brandmeldere i alle rum, hvor I sover samt i stue og i køkken.
Privatalarmer koster omkring 345 kr. om måneden. Læs mere om vores løsninger inden for privat-alarmer på secubi.dk