Fra: Nexus

NEXUS 2816AS-SL

2.999,00
( 2.399,20 )
NEXUS CCTV producerer videoovervågning i høj kvalitet. Sortimentet rangerer lige fra billige "gør-det-selv" løsninger, til de mere avancerede professionelle løsninger. Uanset dit behov kan du være sikker på en høj kvalitet og god brugervenlighed i alle aspekter.

Til hjemmet, butikken, lageret eller hvad behovet end måtte være - NEXUS lever videoovervågning der passer til opgaven.
Model/varenr.: WSHOP-6389
Lager: På lager

NEXUS 2816AS-SL er en analog harddiskoptager (DVR), til brug med analoge overvågningskameraer.

Analoge systemer har flere fordele overfor f.eks. IP systemer. Først og fremmest er prisen bedre. Dernæst er installationen mere simpel (plug-n-play) og du får højere stabilitet, da analoge systemer ikke er afhængig af dit lokale netværk.

 

NEXUS 2816AS-SL er kompatibel med AHD kameraer.

AHD kameraer giver dig det bedste fra to verdener. Du får den simple plug-n-play montering og installation, som kendetegner Analog overvågning, sammen med den skarpe HD opløsning som normalt kun fås med avanceret IP overvågning.

 

NEXUS 2816AS-SL er en 16 kanals harddiskoptager. Dette betyder at der kan tilsluttes 16 kameraer på samme tid.

 

NEXUS 2816AS-SL kan optage ud fra et forudbestemt skema. Skemaet kan fastsættes ud fra ugedage. F.eks. 8-16 om mandagen, 8-17 om tirsdagen, osv.

 

NEXUS 2816AS-SL kan optage ud fra bevægelsesdetektion.

Bevægelsesdetektionen kan opsættes med din egen ønskede sensitivet (følsomhed), og der kan opsættes præcis hvor på billedet der skal fokusere, og hvor der skal ignoreres (f.eks. en befærdet vej i toppen af billedet).

Udover at igangsætte optagelse ved bevægelse, kan systemet advare dig med en email, når der startes optagelse på grund af bevægelse. Med i emailen kan der sendes et screenshot.

 

NEXUS 2816AS-SL kan selvføgelig også optage på hel manuel vis, med et tryk på en knap. Her vil der blive optaget 24/7, indtil der trykkes stop.

 

NEXUS 2816AS-SL kan sættes op på dit netværk, så du kan få adgang til det "udefra" via browseren på en PC, eller en App på din smartphone.

Når du bruger fjernadgang, kan du styre og kontrollere de samme ting, som hvis du sad foran systemet derhjemme. Du kan se live overvågning, gennemgå gemte optagelser, eller lave om i planlægningen af optagelser mm. 

Husk at fjernadgang kræver at du har adgang til opsætning af din router.

 

Harddiskoptageren har plads til 1 stk. SATA, 3.5" Harddisk. Harddisk medfølger ikke.

 

Back-up af optagelser sker nemt via USB, som understøtter både USB stick og ekstern harddisk. Husk at der ikke kan optages direkte ud til et medie, via USB.

 

Harddiskoptageren har HDMI udgang, for tilslutning af skærm.

 

Harddiskoptageren har VGA udgang, for tilslutning af skærm.