HDMI kabel - 1 m hvid

49,00
( 39,20 )
High Speed 2.0 guldbelagt HDMI kabel. HDMI Kablet kan bruges til digital video og lyd overførsel
Lager: Leveringstid er 1-2 dag(e).

High Speed 2.0 guldbelagt HDMI kabel i farven hvid. HDMI Kablet kan bruges til digital video og lyd overførsel fra f.eks. en DVD / Blu Ray afspiller til en Plasma/LCD/LED fladskærm.

Kablet er hvidt så det kan trækkes diskret langs panelerne.

Dette HDMI kabel er et prisstærkt alternativ til de mere bekostelige high End HDMI kabler. Du vil med et High Grade HDMI kabel få digital kvalitet for en yderst rimelig pris.

High Speed with Ethernet (2.0) HDMI kabel som understøtter.

    * 4K - 4096 × 2160p opløsning i 50/60 Hz video.
    * Deep Color, x.v.Color.
    * Auto Lip Sync.
    * Dolby TrueHD, 5.1/7.1, SA-CD, DVD-Audio og DTS-HD Master.
    * 3D understøttelse.
    * Audio Return Channel.
    * HDMI Ethernet Channel (Netværkskabel kanal).
    * HDCP, HEC, ARC and CEC Compliant. 
    * 32 audio kanaler.
    * 1536 kHz lyd understøttelse.
    * 4 lydsignaler samtidigt.
    * Dual Screen understøttelse (2 billeder samtidigt).
    * 21:9 format understøttelse.
    * Dynamisk lydsynkronisering.

HD opløsning.
Kablet er testet og godkendt på en HDMI certificeret fabrik. Testen skal sikre at de respektive længder opfylder de kvalitetskrav, der stilles til HDMI signalet omkring støjforhold.

Afhængig af udstyr og støjniveau understøtter disse HDMI kabler følgende opløsninger:

0.7 meter til 10 meter understøtter op til 2160p.

15 meter understøtter op til 1080p.

HDMI generelt.
HDMI er den nyeste standard inden for overførsel af videosignaler. Et HDMI kabel gør det muligt at overføre både billede i fuld HD format og lyden i digital surround sound 100 % digitalt imellem f.eks en DVD afspiller og et tv.

HDMI standarden bruges i dag i mange typer multimedie enheder, f.eks DVD- og bluray afspillere, spillekonsoller, digitale parabolreceivere, fladskærme og projektorer. HDMI kan udover at overføre billede i fuld HD opløsning også overføre lyd i suveræne lydformater. HDMI Standarden er f.eks forberedt til at overføre 8 kanals digial lyd i de nye DTS HD og Dolby True HD formater. HDMI er endvidere bagud kompatibel med DVI standarden, det vil sige at du kan koble et HDMI kabel sammen med udstyr der benytter DVI. 

Med et HDMI kabel undgår du kvalitetsforringende konvertering af signalet til analog, og tilbage til digital igen, dette ses let på resultatet. Et HDMI kabel giver flere detaljer, færre fejl i billedet og en helt overlegen gengivelse af farver og kontraster. Det vil sige at et HDMI kabel i skrivende stund er den absolut bedste løsning, og giver en betydeligt bedre billedkvalitet end både scart og Component.

HDMI 2.0 er bagud kompatibel med alle tidligere HDMI versioner, så der vil f.eks. ikke være noget problem i at bruge et HDMI 2.0 kabel i en HDMI 1.0/1.3 certificeret port.