HIKVIsion

Hikvision er i dag verdens største producent af videoovervågning. Vi benytter Hikvision som leverandør, fordi de er en af de producenter, der udvikler mest på teknologi og nye funktioner. Derudover producerer de kameraer, der er prisvenlige uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Pris

Hikvisions kameraer koster mellem 1.000 kr. og helt op til mange hundrede tusinde kroner. Kameraerne har hver især forskellige funktioner, og stort set alle kameraer fås med dansk software. Et godt kamera til din private bolig koster ca. 1.450 kr. inkl. moms. Et mere alsidigt kamera, som fx kan se lidt længere om natten og har justerbar linse, koster ca. 2.900 kr. Et sådanne kamera er velegnet til erhverv.

Hikvision Danmark

Som producent tager Hikvision deres markeder seriøst.
Hikvision har fem fuldtidsansatte i Danmark, der supporterer os som forhandler, hvis vi oplever udfordringer med produkterne eller har spørgsmål. Derudover tilbyder Hikvision tre års garanti på produkterne, såfremt du handler med en Platinum Partner.
Vi er en af Danmarks største forhandlere af Hikvision-produkter. Ønsker du tilbud på en løsning, der matcher dine ønsker og behov, så kontakt os via SECUBI.dk

Vi ser frem til at servicere dig.