Nabohjælp

Nabohjælp er et initiativ, hvor naboer hjælper hinanden ved at holde øje med, hvad der foregår på vejen. Initiativet er udviklet som en app. I appen kan du nemt varsle dine naboer, hvis du ser noget, som du synes virker underligt, lige som du kan kommunikere med andre naboer i nærområdet.
Vi anbefaler, at du tilmelder dig nabohjælp. På den måde er du nemlig med til at passe på dit lokalområde.

Fun fact: 2 ud af 3 tyve er blevet afbrudt af naboer.

Så det er med at komme i gang med nabohjælp på din vej.
Nabohjælp kan selvfølgelig ikke stå alene, og der er en masse foranstaltninger, som du selv kan gøre for at sikre din bolig.

 

Vi anbefaler, at du tjekker op på følgende i din bolig:

  1. Har du gode låse på dine døre?
    Har du indvendig cylinder på din hoveddør og på din terrassedør? Dermed sikrer du nemlig, at tyven ikke kan komme ud af dit hus, hvis han bryder ind ad et vindue. Du besværliggør altså indbruddet markant for tyven, som normalt gerne vil ud ad en dør.
  2. Har du en alarm?
    En alarm stresser tyven og med en professionel alarm ved tyven ikke, hvornår en eventuel vagt eller ejer kommer hjem. Dermed er han hurtigt ude af dit hjem igen.
  3. Har du videoovervågning?
    Med videoovervågning ved tyven, at han kommer på video, hvis han nærmer sig dit hus. Måske bærer han hætte, men der er mange andre ting end ansigtet på tyven, som politiet kan genkende.