Overvågningskamera

Med et overvågningskamera har du altid øje på det, du har kær. Overvågningskameraer kan bruges i stort set alle sammenhænge, uanset om det skal filme din indkørsel, børneværelset eller som overvågning i din virksomhed. Overvågningskameraer fås i forskellige prisklasser fra 900 til 120.000 kr. Vi rådgiver dig, om den løsning, der matcher dine ønsker og behov bedst.
Søger du gode råd, så kan du blive meget klogere på de mange muligheder i guiden herunder.

Opløsning

Alle ny-producerede overvågningskameraer i dag har stort set alle sammen en opløsning på min. 2MP. Flere og flere producenter fokuserer meget på at få opløsningen op, og derfor kommer der flere og flere 8MP-kameraer til – også kaldes 4K.
Kameraer i 8MP tager nødvendigvis ikke bedre billeder end et 2MP-kamera. Det er en klar misforståelse, at jo højere opløsning, desto bedre kamera. Der findes mange dyre kameraer i 2MP, fordi de har andre funktioner, som opvejer opløsningen. Når du skal vælge overvågningskamera, er det derfor væsentligt, at du ikke kun kigger på opløsningen, men også undersøger andre aspekter ved kameraet fx linsen samt funktioner som auto tracking, light fighter eller mulighed for at tage farvebilleder om natten.
De fleste af de kameraer, som vi sælger og installerer er 4-6MP. Disse kameraer er oftest gode og gennemtestede. Vi installerer også 8MP-kameraer, men det er typisk til timelapse kameraer, eller indendørs i butikker, hvor de små detaljer er vigtige.

Valg af kameralinse

Overvågningskameraer kommer med forskellige linsestørrelser. Linsestørrelsen afgør, hvor bredt dit kamera ser, og der findes faste og variable linser. Overvågningskameraer med faste linser er de billigste, da de ikke har en motor til at justere linsen.
I listen herunder er en oversigt over de forskellige linsestørrelser (brændvidder).

De fleste vælger i dag en linsestørrelse på 2,8 eller 4mm. Skal din indkørsel tydeligt kunne ses, eller har du en port fra lang afstand, så kan du med fordel vælge et kamer enten med justerbar linse, så du selv kan justere dig ind på det ønskede billede, eller med en linse, der passer til den specifikke afstand.

Housing til overvågningskameraer

Overvågningskameraer kommer i forskellige former og med forskellige features, og de udvikler sig hele tiden. Vi anbefaler derfor, at du altid rådfører dig med os, inden du køber dit overvågningskamera, så du ikke laver fejlkøb. Vi oplever fx en gang i mellem, at kunder i god tro køber dome-kameraer og placerer dem udendørs, hvor det kan regne på dem, men det kræver hyppig rengøring, for ellers får man dårlige billeder om natten. Vi har skrevet et blogpost om netop denne problemstilling, og er du nysgerrig, kan du læse med her

Den rigtige løsning for dig

Der er rigtig mange forskellige overvågningskameraer, og vil du bruge lidt tid på at få et godt overblik over løsningerne, så se vores video. Her gennemgår vi en masse forskellige kameraer fra Hikvision.
Du kan også tage et kig i vores vejledning herunder. Den bruger vi selv som tommelfingerregel, når vi rådgiver vores kunder til, hvilken løsning, der matcher deres ønsker og behov.

Fuld gennemsigtighed

Vi er din partner på overvågning, og hos os er der altid fuld gennemsigtighed. Vi kan stå for hele dit overvågningsprojekt, eller du kan købe udstyret selv på vores webshop og bruge os som sparringspartner.

Bliv klogere her:
Gør det selv-løsning: Ipcam-shop.dk 


Komplet løsning og installation: SECUBI.dk