Videoovervågning

Med professionel videoovervågning opnår du tryghed på flere områder. Vi mener nemlig, at videoovervågning har en både præventiv, opklarende og tryghedsskabende effekt, når først det er installeret korrekt. Inden for videoovervågning findes et hav af muligheder, og vi rådgiver dig om den løsning, der

Tilgå din videoovervågning overalt

Du kan logge ind på dit videoovervågningssystem uanset, hvor i verden du er. Overvågningen tilgås nemt og simpelt fra din computer eller dit device. Herfra kan se overvågningen nu og her, lige som du kan tilgå gamle optagelser. Det kræver blot, at din videoovervågning er tilsluttet nettet i din bolig og så selvfølgelig, at du er online på den enhed, som du ønsker at tilgå overvågningen fra.

Få notifikationer, når der er folk foran dine kameraer

Ønsker du at få besked ved aktivitet foran kameraerne, er det muligt at opsætte alarmer til netop det formål. Du kan sågar få notifikationer direkte på din telefon, hvis én eller flere går forbi kameraerne. Nogle kameraer er bedre til dette end andre. Du kan få kameraer i prislejet fra 1500 til 2000 kr., men her må du forvente, at der en gang i mellem vil forekomme fejlalarmer. Er du på udkig efter en fejlfri løsning, så fungerer termiske kameraer perfekt til netop at registrere aktivitet foran kameraerne. Du kan blive meget klogere på mulighederne inden for termiske kameraer her

Vi sidder klar til at rådgive dig om, hvilken type videoovervågning, der matcher dine behov, ønsker og budget.

Sådan opbygger vi et overvågningssystem

Typisk består videoovervågning af en netværksoptager med en indbygget harddisk. Netværksoptagere fås i 4-kanals, 8-kanals, 16-kanals, 32-kanals mv. og kommer både med og uden indbygget PoE Switch. I netværksoptageren etableres den størrelse harddisk, du ønsker – typisk går harddisken fra 1.000 til 8.000 GB. Hertil skal der så bruges kameraer. Kameraerne forsynes oftest med strøm via det netværkskabel, som skaber signal mellem netværksoptageren og kameraerne. Selve netværksoptageren forbindes til din router, og dermed har du mulighed for at tilgå systemet fra ethvert device.

Vil du vide mere, så præciserer vi i videoen her, hvordan videoovervågning kan bygges op til erhverv

Installation af dit overvågningssystem

Først og fremmest skal du gøre dig klar, om du ønsker en komplet overvågningsløsning, hvor du får systemet installeret af en professionel virksomhed, eller om du ønsker selv at stå for installationerne. Vi er behjælpelige uanset, hvilken løsning du vælger.

Vi ejer nemlig Danmarks største webshop inden for videoovervågning, og her kan du købe overvågningssystemer, som vi står 100 pct. inde for. De produkter, som vi sælger på webshoppen, er nemlig magen til dem, som vi selv arbejder med i marken hver eneste dag.

Ønsker du en komplet installation, hvor du ikke skal røre en finger, så hjælper vi dig meget gerne med projektet fra A til Z.

Bliv klogere på mulighederne her:

Gør det selv løsning

Ipcam-shop.dk

Komplet løsning

SECUBI.dk

Hvad skal videoovervågning koste

Videoovervågning findes i mange forskellige prisklasser. Tager vi udgangspunkt i et kit med fire kameraer, så spænder prislejet fra 2500 til 20.000 kr. Vi anbefaler altid, at du vælger overvågningsudstyr fra nogle af de store producenter. Små producenter af videoovervågningsudstyr har nemlig oftest svært ved at følge med udviklingen og teknologien. Derfor anbefaler vi producenter som Hikvision, Dahua og AXIS. Hikvision er verdens største producent af videoovervågningsudstyr, og de henvender sig typisk til private kunder. Hikvision har derudover konkurrencedygtige priser, og du kan typisk få en samlet pakke i prislejet fra 5.000 til 9.000 kr.

Trådløs videoovervågning

Der findes mange trådløse videoovervågningsløsninger i dag, og fælles for dem alle er, at de uanset type og producent vil være mere ustabile end kablede kameraer. Trådløs videoovervågning kræver nemlig utrolig godt Wi-Fi på netop de placeringer, hvor kameraerne sidder. Derudover skal du være opmærksom på, at ved eventuelle udfald på din Wi-Fi, så vil der gå lidt tid, før kameraerne kommer tilbage på systemet igen.

Vi anbefaler derfor altid, at du kører din videoovervågning på kablede kameraer.

Dét er en rigtig god investering, fordi det åbner op for nogle kvaliteter og features, som du ikke får med trådløs videoovervågning.

Vi installerer ikke selv trådløs videoovervågning, men ønsker du en trådløs løsning, kan du læse mere om de forskellige produkter i vores webshop her